Vertigo

polcrendszer

0%
  Légiesen könnyed moduláris polcrendszer, amely térelválasztóként is használható.

  A VERTIGO egy légiesen könnyed polcrendszer, melyben a rendelkezésre álló, négy különböző hosszúságú távolságtartó konzol segítségével, függőlegesen tetszőleges számú polclap építhető össze.

  Speciális statikai konstrukció, mely a filigrán elemek használata mellett is nagy teherbírást és stabilitást eredményez. A design és az esztétikai megjelenés a statikai rendszer eredménye, annak egyértelmű megjelenítésével.

  A polclapok távolsága a felhasználó igényeinek megfelelően konfigurálható. A négy különböző hosszúságú távolságtartó konzol felhasználásával 24, 36, 60, 75 cm-es polclapok közötti távolság alakítható ki. (Pl.: a DVD lemezek tárolására szolgáló polc 24 cm, a HIFI egység vagy nagyobb méretű dísztárgy elhelyezésére szolgáló polc 60 cm magas.)

  A polcrendszer teljes mértékben körbejárható, a tér bármely pontján elhelyezhető. A polc mindkét oldalról könnyen hozzáférhető, térelválasztóként is használható.

  Felhasználási módok:

  Szabadon álló polcként.  A szélesített lábbal ellátott polcrendszer alkalmas a tér közepén, szabadon álló formában történő felhasználásra. Ebben a rendszerben max. 2 méteres magasságig ajánlott a polc összeállítása. A 2 darab rozsdamentes acél láb alján szintező csavarok találhatók, melyekkel a polc függőleges helyzetbe állítható.

  Fal mellett.  Az egyik oldalon derékszögű kialakítással rendelkező lábbal a polc szorosan a fal mellett állítható fel. Ebben az esetben max. 3 méteres magasság alakítható ki, falba történő rögzítés mellett.

   

   

  HOGYAN ÉPÜL FEL?

   

  MÉRETEK

   

  Árajánlat kérés

  Kötelező megadni!
  Kérjük adja meg helyesen email címét!
  Kötelező megadni!
  Kötelező megadni!